ENKELT SESSION MED MALOU

OPLEVER DU SOM FORÆLDRE FRUSTRATION OG BEKYMRINGER OMKRING DINE BØRN OG DERES FORHOLD TIL MAD?

Har du en konkret problemstilling relateret til dit barns adfærd omkring maden, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere?

Måske du ikke ved, hvad du skal gøre, når dit barn afviser maden? Eller når de ikke tør smage på nyt? Eller hvis de ikke gider sidde stille ved bordet og ”spise pænt”?

Er I klar til at ændre på det scenarie, som udspiller sig i jeres familie omkring bordet?

Føler I, at I mangler sparring og konkrete værktøjer til at fortage en forandring, så kan mine enkelt sessioner være det, I har søgt efter.

Det får I gennem en enkelt session med mig:

Jeg hjælper jer med at finde den egentlige årsag til den adfærd jeres barn udviser omkring maden. Det betyder, at I engang for alle får sat ord på, hvorfor jeres barn agerer som det gør, og hvad I som forældre så helt konkret kan gøre for at imødekomme det behov, som jeres barn har.

Dette sker på baggrund af en kort indledende samtale, hvorefter jeg kommer på besøg i jeres hjem. Her laver vi mad sammen, og jeg laver forskellige øvelser med jeres barn, for at kunne observere dets adfærd. Efterfølgende har I som forældre en samtale med mig online, og til sidst vil I modtage et skriv med de forandringsstrategier og værktøjer, som vil føre jer i mål.

Pris 1.750 kr.

Prisen er inklusive moms. Der tillægges eventuelle udgifter til transport.

Tænker du, at I har brug for mere hjælp i processen end en enkelt session, så er mine længere forløb det, som I søger. Læs om dem HER

Kontakt mig