FARVEL TIL KRÆSENHED

HAR I ET KRÆSENT BARN MED TIL BORDS? OG ØNSKER DU SOM FORÆLDRE AT ÆNDRE PÅ DETTE, MEN VED IKKE HVORDAN?

Kender du til den situation, hvor dit barn ikke vil spise det, som bliver sat på bordet? Hvad gør du? Serverer du særkost? ”Tvinger” det til at spise? Eller lader det gå sulten i seng?

Hvad er egentlig den optimale løsning, som sikre, at dit barns behov og udvikling bliver imødekommet?

I mine øjne, er den bedste løsning én som gavner bedst muligt både på den korte og lange bane, og som danner grobund for at barnet udvikler et naturligt, nysgerrigt og kærligt forhold til mad.

Oplever du ovenstående? Og søger du stadig svarene på disse spørgsmål? Så er du havnet det rette sted. Dette forløb er nemlig skabt til at aflive dit barns kræsenhed, og klæde dig som forældre på, til at kunne forstå og imødekomme dit barns behov.

Det får I gennem forløbet:

Jeg hjælper jer med at finde den egentlige årsag til den adfærd jeres barn udviser omkring maden. Det betyder, at I én gang for alle får sat ord på, hvorfor jeres barn agerer som det gør, og hvad I som forældre helt konkret kan gøre, for at imødekomme det behov jeres barn har.

Derudover har I mig med på sidelinjen i de første uger, hvor I vil opleve at have brug for, den største støtte til at skabe en forandring.

Forløbet varer seks uger, og består af møder i jeres hjem, hvor jeg kommer på besøg, og laver kreative påfund med jer, både i og uden for køkkenet. Derudover indeholder det online møder for jer forældre, hvor vi kan sparre, og jeg kan støtte jer i processen.

Pris 5.250 kr.

(Prisen er inklusive moms. Der tillægges eventuelle udgifter til transport.)

Trænger du og din familie til vejledning og sparring i forhold til dette? Så tøv ikke med at ringe og få en snak om, hvordan vi kan finde ud af en løsning sammen.

Kontakt her