FOREDRAG, UNDERVISNING OG WORKSHOP MED EN BID AF MALOU

Min mulighed for at inspirere flere på samme tid.

Formålet med mine foredrag, workshops samt undervisning er derfor at inspirere og guide jer til selv at tage action. Jeg vil sprede min energi og kærlighed til jer, så I føler jer løftet og går derfra med større motivation til at gøre noget godt for jer selv, så I kommer tættere på at stå i jeres fulde power, opnå jeres fulde potentiale og derved at fremstå som en bedre leder og rollemodel for jer selv og jeres omgivelser.

Jeg afholder foredrag for både unge og voksne. Udgangspunktet er enten min personlige historie eller et af de fokusområder, jeg arbejder med.

Jeg underviser på skoler og videregående uddannelser indenfor mine kompetencefelter, som er børns adfærd omkring mad, sundhed (med udgangspunkt i det hele menneske), madlavning, personlig udvikling, formidling og familieliv.

Jeg laver workshops for større og mindre grupper, som ønsker at bruge maden til at komme tættere på hinanden. Gennem madlavningen udfordrer vi samarbejdet og kommunikationen samtidig med, at I bliver inspireret til ny mad, som gør alle sanser glade.

Kontakt mig for pris.

Send forespørgsel