HVEM ER MALOU?

Mine venner vil kalde mig ambitiøs og målrettet. Min søster vil kunne finde på at kalde mig pinlig. De mennesker jeg arbejder med, vil sige at jeg er en humørbombe fuld af energi. Mine lærere fra min skoletid vil berette om en klog pige, som ikke var så god social, og mine forældre vil sige, at jeg er og altid har været min helt egen.

Mine uddannelsespapirer fortæller mig, at jeg har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og at jeg er certificeret Livsmentor. Og på baggrund af mine valg de seneste år, kan jeg også kalde mig selvstændig iværksætter, forfatter og foredragsholder.

For mig er det vigtigste i livet ikke, hvad andre tænker og siger om en, hvilke uddannelser man har taget, og hvilke erfaringer man har og ikke har. Det vigtigste for mig er, hvordan man ser på sig selv, og hvordan man bruger det, som man har fået med i bagagen.

Gennem mine oplevelser og erfaringer privat og professionelt, har jeg etableret mig viden og kompetencer inden for menneskets sundhed og adfærd; fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og socialt. Og disse kompetencer har jeg valgt at bruge til at arbejde som familiekonsulent med speciale i børns adfærd omkring mad.

Du kan læse min mere personlige beretning om at være en sensitiv sjæl og lidt af en udstikker, der voksede op i Nordjylland ude på landet i en traditionel dansk kernefamilie med ”gammeldags” opdragelse til i dag at have eget firma og bopæl i Hillerød.

Læs min personlige historie

Hvad er min mission?

“At få børn og deres forældre til at stå i deres fulde power og udleve deres fulde potentiale.”

Det er min vision

– At alle børn føler sig set, hørt, forstået og elsket for den, som de er, og ikke den andre ønsker de skal være.

– At styrke børn i deres udvikling således, at de kommer i balance fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og socialt.

– At guide forældre således de forstår deres børns adfærd, og kan imødekomme deres behov.

– At hjælpe familier til et bedre liv med nærende vaner for krop og sjæl.