UDVIKLING PÅ FAMILIEPLAN

ER FAMILIELIVET GÅET OP I PLANLÆGNING, PLIGTER OG PROBLEMER HOS JER?

Kender du følelsen af:

  • At der ikke er timer nok i døgnet til at nå alt det, som du ønsker for dig og din familie?
  • At hverdagen er ren overlevelse indtil, børnene er puttet?
  • At weekenderne ofte er for korte, og du når aldrig rigtig at få fyldt nok energi på batteriet?
  • At balancen mellem arbejdsliv, familieliv og din personlige udvikling er svær at finde, og det enten er dig selv eller børnene, som betaler prisen?

OG kan du genkende dit barn i et eller flere af følende punkter:

  • Det kan have svært ved at komme ud af døren om morgen (morgenrutinerne kan synes som lidt af en kamp at komme igennem).
  • Det oplever udfordringer i skolen (det passer ikke ind i k(l)assen, hvilket kommer til udtryk ved eksempelvis manglende koncentration, ked af at være der, trives ikke blandt de andre børn).
  • Det kommer med følelsesmæssige udbrud, når I lander i hjemmet (som ofte er svære at håndterer).
  • Det mangler tro på sig selv og sit værd i forskellige situationer.
  • Det viser ikke den store interesse i aftenmåltidet, og I har ofte konflikter her.
  • Det kan have svært ved at falde til ro, når det skal sove.

ØNSKER I SAMMEN SOM FAMILIE EN ANDEN HVERDAG END DEN I OPLEVER NU?

Jeg skræddersyr forløb, som har til formål at styrke det enkelte familiemedlem og hele familien som et team. Fokus er, at I hver især og sammen kommer til at stå i jeres fulde power, og opnår jeres fulde potentiale. Sammen skal vi se på, hvilke værdier og vanemønstre, der er med til at danne jeres familie, og hvilke der er med til at skabe ubalance og dræne jer for energi.

Vi kommer til at arbejde med forskellige aspekter af sundhed, der fra mit synspunkt er både fysisk, mental, følelsesmæssig og social.

Som familie får I skabt større forståelse for hinanden, en bedre kommunikation, bedre samarbejde, og I får en fælles referenceramme.

Et typisk forløb varer cirka 3-4 måneder, hvor jeg kommer på besøg i jeres hjem, og vi laver kreative påfund i og uden for køkkenet. Derudover indeholder forløbet online møder for jer forældre, hvor vi kan sparre, og jeg kan støtte jer i processen.

Ved interesse for et forløb giver jeg altid en uforpligtende samtale og forslag til forløbets udformning.

Priser fra 10.000 kr.

(Alle priser er inklusiv moms. Der tillægges eventuelle udgifter til transport.)

Kontakt mig her

I familien smitter vi hinanden på godt og ondt. Vi kan få det værste frem i hinanden, men også det bedste. Selvom man er en familie, er man ikke nødvendigvis ikke ens, og har derfor heller ikke samme behov. Selvom man er en familie, er man ikke nødvendigvis bedste venner, og er en i dårligt humør, kan det påvirke alle i familien. I en familie indgår man i et team, og det er mit mål at være med til at styrke dette team.