Det skal være muligt for alle at få

En bid af Malou

Derfor tilbyder jeg en række forskellige ydelser, som kan tilpasses til lige netop dit budget og dit behov. Hvad enten det så måtte være et simpelt ønske om at få noget mere inspiration til hverdagens madlavning, om at skabe et bedre sammenhold i familien eller et ønske om at styrke dit barns selvbillede. Læs mere om mine ydelser, ved at vælge en af de nedenstående muligheder.

FARVEL TIL KRÆSENHED

Har I et kræsent barn med til bords? Og ønsker du som forældre at ændre på dette, men ved ikke hvordan?Kender du til den situation, hvor dit barn ikke vil spise det, som bliver sat på bordet? Hvad gør du? Serverer du særkost? ”Tvinger” det til at spise? Eller lader det gå sulten i seng?

Se mere her

UDVIKLING PÅ FAMILIEPLAN

Er familielivet gået op i planlægning, pligter og problemer hos jer? Kender du følelsen af, at der ikke er timer nok i døgnet til at nå alt det, som du ønsker for dig og din familie? At hverdagen er ren overlevelse indtil, børnene er puttet? Så lad mig hjælpe jer til mere glæde i hverdagen gennem forløbet “Udvikling på familieplan”.

Se mere her

ENKELT SESSION MED MALOU

Oplever du som forældre frustration og bekymringer omkring dine børn og deres forhold til mad?
Har du en konkret problemstilling relateret til dit barns adfærd omkring maden, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere? Så kan du her se, hvordan en enkelt session med mig, kan hjælpe.

Se mere her

FOREDRAG, UNDERVISNING OG WORKSHOP

Formålet med mine foredrag og workshops er at inspirere og guide jer til selv at tage action. Jeg vil sprede min energi og kærlighed til jer, så I føler jer løftet og med større motivation til at gøre noget godt for jer selv, så I kommer til at fremstå som en bedre leder og rollemodel for jer selv og jeres omgivelser.

Se mere her

Madworkshop

Er I klar til at give jeres mad et energiboost, som hitter i både børne- og voksenhøjde? Er du løbet tør for idéer til madplanen? Vil dit barn ikke spise det, der kommer med på madpakken? Løsningen på jeres madproblematik er en Workshop med Malou.

Se mere her